TELEFONISCH CONSULT

Zit je met je handen in het haar en weet je niet meer hoe je verder moet met je kind(eren)? Heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt en je een oplossing biedt die bij jou past? I got you. Telefonisch bespreken we waar je tegenaanloopt en kijken we elke oplossingen het beste passen bij jou en je gezin? Na de sessie heb je een aantal concrete stappen hoe verder. En we plannen gelijk een tweede gesprek in, zodat we kunnen kijken of het gewerkt heeft en wat je nog nodig hebt.

70

Voor de oplossing die bij je past

  • Een luisterend oor en een helpende hand

  • Flexibel in te plannen

  • Gelijk aan de slag met één van de oplossingen

  • Oplossingen die passen bij jouw gezin

    Geen standaard oplossingen, maar oplossingen die bij jou en je gezin passen.
    Oplossingen die werken in jouw situatie.

Ervaringen

Jillian heeft mijn gezin heel goed opweg geholpen door eerst een zorgvuldige analyse te maken en vervolgens toepasbare tips te geven waarvan het effect direct meetbaar was. Het prettige aan Jillian haar werkwijze is dat ze echt persoonlijk contact maakt, het voelt niet belerend (je kan dit anders / beter verwoorden hoor als het niet duidelijk is)

Jillian heeft een prettige manier van werken en luistert goed waar je tegenaanloopt.
Ze sluit aan op wat je al weet kent maar ook op wat er bij je past.

De gesprekken met Jillian waren heel erg fijn. Het probleem leek heel erg groot en oplossingen erg ver weg. Na het gesprek met Jillian voelden wij ons ingelicht genoeg om het probleem aan te pakken en hebben we het kunnen oplossen. Het was fijn om later nog even met Jillian te bellen om te kunnen vertellen dat het nu goed gaat.

Ik heb verschillende keren contact gehad met Jillian en ik vind het met haar fijner werken dan met bijvoorbeeld de mensen van het consultatiebureau. Ze communiceert open en eerlijk en kijkt echt naar wat er bij ons als gezin past. Ze denkt na over andere manieren die werken en laat je met een goed gevoel achter.

Via dit formulier kun je het consult aanvragen en direct afrekenen.
Hiermee is je consult gelijk vastgelegd. Zodra ik je betaling binnen heb, stuur ik je een smsje of een bericht via whatsapp met de precieze tijd en dag. Hier ontvang je een bevestiging van in de mail. Ik bel jou op het afgesproken tijdstip.

Aan het einde van het gesprek, plannen we een tweede datum in.

Belangrijk om vooraf door te lezen:

Het is belangrijk dat jij akkoord gaat met de voorwaarden zoals omschreven in mijn Privacy Policy en mijn Algemene voorwaarden.

Totaal: € -