Jillian weet als projectleider van het NUC mentorproject op een zorgvuldige en verantwoordelijke manier dit bijzondere project van A tot Z te begeleiden. Ze weet zowel de leerlingen als mentoren goed aan te sturen en ze weet in een grote groep altijd de rust te bewaren waardoor de leerlingen kunnen excelleren. Als projectleider kan ik met een gerust hart dit project aan Jillian overlaten omdat ze haar verantwoordelijkheid neemt en met passie en plezier al een paar jaar uitstekende resultaten boekt.

Jillian slaagt er in om grote groepen kinderen te mobiliseren, inspireren en te coachen. Met haar ongelimiteerde drijf zet zij zich in voor die kinderen om het beste uit hun zelf naar boven te halen. Ik heb heel prettig gewerkt onder haar leiding en coördinatie gedurende het project. Haar oprechte bescheidenheid siert haar en heeft als gevolg dat ze door alle mentoren op handen wordt gedragen!

Jillian Emanuels is de inspirerende projectleidster van het mentorproject. Mijn ervaringen met haar zijn zeer positief. Om te beginnen heeft Jillian een passie voor: rechtvaardigheid, goed onderwijs, gelijkheid en het overbrengen van educatie. Jillian is persoonlijk betrokken bij alle mentoren in haar team en uiteraard bij de kinderen. Tijdens het project slaat Jillian haar passie als een vonk over op het team. Dit is een unieke kwaliteit waardoor Jillian haar positie als leidinggevende op een natuurlijker wijze gerespecteerd wordt. Daarnaast beheerst Jillian over sterkte organisatorische en communicatieve vaardigheden. Concluderend: Jillian zorgt ervoor dat het mentorproject als een geslaagde en positieve ervaring achter blijft bij alle betrokkenen.

Jillian is een aanwinst. Zij behoudt een hoge consistentie en integriteit in het project. Ik zou haar daarom aanbevelen bij mijn professionele en persoonlijke relaties die in haar gebied van expertise werken.
Zij heeft het New Urban Collective (NUC) Mentor Project (2016): ‘Toen + Nu = Later’ gecoördineerd. Ik heb als mentor meegedaan aan dit project en heb meegemaakt hoe professioneel zij te werk gaat. Hierdoor ben ik haar visie, haar uitvoering, haar vaardigheden in prioriteiten stellen ten behoeve van coaching, en haar methodes in het balanceren van serieuze- en informele situaties op prijs gaan stellen.

Ik benadruk mijn volledige steun in haar toekomstige ondernemingen en initiatieven. Ik geloof dat Jillian gewaardeerd zal worden bij elke professionele organisatie die behoefte heeft aan haar competenties. Ik zal haar daarom aan u aanraden als serieuze kandidaat. Tot slot zal ik haar verdere carrière ontwikkelingen volgen en steunen.

While volunteering I’ve enjoyed working as a mentor for the NUC mentor project. Jillian had it all worked out pretty well in terms of planning the various activities, gathering information during our feedback sessions and especially her active listening skills. I would recommend her for any projects where children are the main topic!

It was a real pleasure to work together with Jillian on the Kids Summer School on Entrepreneurship & Fair Trade. She is professional, has organizational skills, is good in communication, and is a result oriented go-getter!